Toftegårdens 4H

Velkommen til Toftegårdens 4H!

Vi har aktivitetsdage, hvor klubbens børn sammen med en eller flere voksne, laver fælles aktiviteter omkring pasning af dyr, dyrkning af jorden og forståelse af natur og miljø. Børnene er med i planlægningen og deltager i alle aktiviteter, og de unge står ofte for at afholde de forskellige arrangementer. Læs mere om vores arrangementer herunder:

  • Dyreskole: På vores dyreskole kommer børnene helt tæt på vores forskellige dyr. Her lærer de at passe og pleje dem, så de holder sig sunde og raske. Vi har både heste, køer og kaniner, som børnene får lov til at strigle, fordre og kæle med og få en masse viden om.
  • Dyrskue: Hvert år deltager vi i lokalområdets dyrskuer. Her har vi nogle hyggelige dage, hvor børnene og forældrene kan lærer en masse om de forskellige dyr og maskiner. Årets højdepunkt er det årlige dyrskue, som vi afholder i april eller maj i samarbejde med vores naboklubber.
  • Arrangementer: I løbet af året har vi en masse arrangementer for hele familien. Vi har eksempelvis Sankt Hans bål, hvor der er bål, mad og hygge. Derudover deltager vi i aktiviteter som Grøn Dag og Foreningernes Dag i Albertslund kommune.

Vil du vide mere om Toftegårdens 4H? Send os en mail og hør mere om, hvilke aktiviteter vi tilbyder!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler?