Madpakketid

Velkommen til madpakketid

I 4H elsker vi at lave mad, og vi håber at du har lyst til at lave mad sammen med os.

Vi vil gerne hjælpe dig med gøre madpakkerne nemme og sunde, så derfor har vores praktikanter fra Ernæring og sundhed på VIA University College Emma, Nicoline og Trine lavet videoer, hvor du kan følge med hjemme i dit eget køkken. De viser dig, hvordan du kan få flere grøntsager ind i madpakken uden at det går ud over smagen.  

Til hver madpakke finder du en indkøbsliste, opskrift og vejledning, så du er klar, når videoen sættes på. Vi glæder os til at lave mad sammen med dig!

Grøntsagsvafler

Lækre, farverige grøntsagsvafler, som er lige til at putte i madpakken. Vaflerne er spækket med fiber, men det går ikke ud over smagen. De er nemme at have med i madpakkerne og kan let laves på forhånd. 

Find opskriften her.

 

 

 

Grøntsagspølsehorn

Mums smækre pølsehorn, som kan hives op ad fryseren om morgen og direkte i børnenes madpakker. Disse pølsehorn er rige på fibre og grøntsager uden at gå på kompromis med smagen. 

Find opskriften her. 

Madmuffins

Mums madmuffins, som mætter børnenes maver og er nemme at have med i madpakkerne. Madmufins kan let laves på forhånd og puttes i fryseren uden at det går ud over den dejlige smag.

Find opskriften her. 

Den sunde madpakke