Teestrup 4H - lær at ride - forår 2022

HOLDET ER FULDT BOOKET.

Vi rider holdridning, hvor der undervises i grundridning, og der tages højde for rytternes niveau. Det skal være sjovt at lære og ride, så der bliver lagt vægt på lidt sjov og spas på pony.

For at holde fast i den gode 4H ånd - hjælper alle - alle og tager del i de opgaver, der nu måtte være inkl. forældre.

Alle ryttere skal som hovedregel komme i god tid. Der kan være tilfælde hvor ponyen man rider ikke rider på forrige hold, og her skal man klargøre og sadle op inden undervisning. Afbud eller andet forekommer.

Alle ryttere skal også afsætte tid efter undervisning, da man selv sadler af og ordner ponyen, hvis ikke den skal ride på holdet efter ens undervisning.

Instruktør: Michella Andersen – send sms på 21 30 24 22

Dette hold skal beregne at møde på gården 1 time før til klargøring af pony. Hente pony på fold, strigle og sadle op.

Er jeg begynder rytter?: Er du hel grøn og aldrig har siddet på en hest eller har du redet et par gange og gerne vil lære, hvordan man styrer hesten og blive tryg ved at ride trav og galop.

Ved tvivl om rytterens niveau skal man kontakte Instruktør; Michella Andersen på 21 30 24 22 INDEN tilmelding

Tilmelder man rytteren en plads på et hold som ikke passer rytterens niveau frafalder pladsen og gives til en anden rytter i rette målgruppe.

Alle rider i enten i korte eller lange ridestøvler – der må ikke rides i gummisko.

Alle under 13 år skal ride med sikkerhedsvest – forefindes på gården.

Vi forsøger at holde tidsrammen for de 3 hold, men da vi arbejder med børn og dyr, kan vi ikke garantere at tiderne fra tid til anden ikke holder 100% Vi håber i disse tilfælde på forståelse både hos børn og forældre.

 

Annoncer