Viborg 4H

Velkommen til Viborg 4H!

Hos Viborg 4H bliver dit barn en del af et fantastisk fællesskab. Vi elsker lærerige oplevelser, og derfor planlægger vi hvert år et bredt aktivitetsprogram, som indeholder både fællesture til skøjtebanen, gårdbesøg og kreative værksteder. Vi afholder ud over de faste aktiviteter cirka 1-2 arrangementer hver måned for hele familien.

 

Se Viborg 4Hs program for foråret 2019 (pdf)

  • Madhold: Hvert forår afholder vi vores populære madhold, hvor børnene selv er med til at bestemme, hvad de vil lave. Vi fokuserer på de gode råvarer, madlavningsteknik og udenadslære. Og så har vi nogle hyggelige middage sammen, hvor vi sætter os sammen og spiser det, vi har lavet. 
  • Ud at gå med 4H: Vi har faste udflugtsture, hvor vi tager ud og vandrer i naturen. Her tager vi ud på forskellige steder af egnen og får en særlig naturoplevelse, laver aktiviteter eller besøger et bestemt sted. Gåturene kan bestemt anbefales, da der altid er garanti for hyggelige stunder i samvær med andre børn.
  • MidtWest Farmshow: Hvert år deltager vi i MidtWest Farmshow med et kæmpe børnedyrskue, hvor der er spændende konkurrencer, lege og aktiviteter for børn i alle aldre. Derudover er der legeland og masser af søde dyr, man kan få lov at kæle med. Underholdning for hele familien.
  • Madskoler: På Madskolen bliver forældrene smidt ud af køkkenet, og børnene tager grydeskeen i egen hånd. De lærer at lave god, sund mad fra bunden, at dyrke motion og så komme der på ekskursion, hvor de ser fødevarer i kæden fra jord til bord hos en dansk jordbrugs- eller fødevarevirksomhed. Tilmelding medio februar.

Vil du høre mere om Viborg 4H? Følg med i vore aktiviteter på Facebook!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?