Ny i landsledelsen: "4H har altid været mit liv"

31. august 2020

Gitte Burgdorf Madsen glæder sig til de næste to år at være en del af landsledelsen i 4H, og hun håber at kunne skabe mere sammenhold på tværs af klubberne.

På 4Hs landsmøde torsdag på Dalum Landbrugsskole blev Gitte Burgdorf Madsen valgt ind som eneste nye medlem i organisationens landsledelse.

Det er en vaskeægte ildsjæl, der nu ikke bare skal stå i spidsen for 4H i lokalområdet omkring bopælen ved Outrup, men også skal være med til at bestemme de store strategiske linjer for organisationen. Gitte Burgdorf Madsen har været medlem af 4H, siden hun var syv år

”4H har altid været mit liv, og når jeg går ind i noget, så er det 130 procent. Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af landsledelsen,” fortæller Gitte Burgdorf Madsen og fortsætter:

”Vi har rigtig mange gode aktiviteter til børn, og vi kan noget, som for eksempel idrætsforeninger ikke kan. Vi rammer basis i livet med for eksempel madlavning og pasning af dyr.” 

Fortsætter som lokal ildsjæl

Gitte Burgdorf Madsen er også formand i den lokale klub Lunde, Outrup-Henne 4H. Og det har hun tænkt sig at blive ved med at være, selvom arbejdet i landsledelsen kommer til at tage en stor del af hendes tid.

”Jeg synes, det er vigtigt at fortsætte med det lokale engagement. Hvordan skulle jeg ellers vide, hvad der foregår i klubberne? Jeg vil i landsledelsen arbejde for at skabe sammenhold og videndeling på tværs af alle cirka 50 klubber i 4H,” siger Gitte Burgdorf Madsen, der er mor til tre børn på 3, 8 og 14 år.

Gitte Burgdorf Madsen er ét af syv medlemmer af landsledelsen. På landsmødet blev Henrik Dalum genvalgt som formand, og Anders Løkkegaard Madsen valgt som næstformand. Se video fra landsmødet.