Lunde, Outrup-Henne 4H

Velkommen til Lunde, Outrup-Henne 4H!

4H hos Lunde, Outrup-Henne er et rigtigt godt fritidstilbud til de børn, der ønsker noget andet end/udover sportsaktiviteter. Vi har et hav af aktiviteter for de mindste og lidt større i lokalområdet Outrup, Lunde, Henne, Nr. Nebel. Vi har temahold samt lærerige aktiviteter udover holdene. Vi har opstart marts/april hvert år – og vi elsker at komme til vores lokale børnedyrskue den anden lørdag i september hvert år.

Følg med i børnedyrskuet på vores Facebookside: 4H Børnedyrskue – Varde og Omegn.

 

 

 

 • Spirehold: Lunde, Outrup-Henne 4H's spirehold er et helt særligt tilbud for nybegyndere i 5-8-års alderen, hvor vi udforsker dyr, have, natur, kreativitet og mad. Her mødes vi til temadage, hvor vi blandt andet tager en tur i skoven, laver mad, besøger en bondegård og laver ting til 4H's børnedyrskue.

  Håndværkshold: Hos 4H elsker vi at være kreative, og vi har forskellige hold, hvor børn kan få lov til at være kreative med både syning på symaskiner, stikning, krea-ting med perler, sæbe, genbrugs osv. Du kan lave andre spændende ting i vores træværksted. Vi lærer fra bunden alt fra at sy mobiltasker, puder, dukketøj mm til at save og slibe i træ - under kyndig vejledning fra voksne, naturligvis.

  Madhold: Vi har to madhold, da holdene er meget populære. På mad-holdene har vi om hygiejne, vi laver mad og bager, madspild og smager på nye ting. Vi har både fællesspisning og dage, hvor børnene får maden med hjem til familien. Der vil selvfølgelig altid være hjælpere i køkkenet til at vejlede - og så har vi det altid sjovt sammen.

  Dyrehold: vi har ligeledes et dyrehold, hvis du er lige så vild med dyr, som vi er. Vi besøger dyr og dyrlægen, lærer om dyr og får vores eget hæfte om det dyr, du har – eller har lyst til at lære mere om.

   

  Hold øje med vores Facebook side, hvor vi lægger nyeste info op om vores hold og øvrige aktiviteter. FØLG OS PÅ FACEBOOK Lunde, Outrup-Henne 4H.

  Vil du høre mere om Lunde, Outrup-Henne 4H? Giv en af os et kald eller skriv en mail!

  Formand Gitte Burgdorf Madsen, Outrup, debelvej171@outlook.dk. Mobil 2323 7178.