Fire seje 4H-piger får flot legat

12. marts 2018

Ungeudvalget hos Aktivitetsgårdens 4H i Stenstrup på Fyn har fået tildelt Ove Skov Larsens legat.

Det var Sydfyns Familielandbrug, der havde fornøjelsen af at overrakke Aktivitetsgårdens Ungeudvalg det flotte legat. Pigerne gør en kæmpe indsats som frivillige i 4H.

 

Ove Skov Larsens legat bliver normalt tildelt en ung landmand, men i år faldt valget på de fire unge piger: Johanne Augustssen, Catrine Brohave Jørgensen, Frederikke Steen og Freja Steen. På billedet ses tre af pigerne.

 

 

Til overrækkelsen af legatet kunne Freja desværre ikke være tilstede. Men hun skulle selvfølgelig ikke snydes for et billede.

Som du kan se, er hun rigtig glad. Thumbs up til alle fire piger.

 

Pigerne har alle været en del af 4H i mange år og får legatet for deres engagerede arbejde.

”De har udviklet sig til gode hjælpere i Aktivitetsgårdens 4H. Jeg er utrolig stolt af dem alle sammen,” fortæller Anne Marie Jørgensen, der er formand for Aktivitetsgårdens 4H.

Hjælper til med mange aktiviteter

Ungeudvalget laver et stort stykke arbejde i Aktivitetsgårdens 4H. For eksempel planlægger de aktiviteter for børnene såsom overnatning på gården, Juleværksted og de arrangerede Krible Krable dag, hvor børnene byggede insekthoteller. De hjælper også med at lave programmer for gårdens forskellige aktiviteter og underviser i kæledyrskørekort, hvor børnene bliver klædt godt på til eksempelvis at kunne passe og pleje en kanin.

Derudover hjælper pigerne til ved Åbent Hus på Aktivitetsgården, til dyrskue i Odense og med den daglige dyrepasning på gården, hvor der bor får, kaniner, høns og ænder.

”Vi er utroligt glade for vores Ungeudvalg. Pigerne er meget interesserede og gode til at tage imod børnene, når de starter på et hold eller deltager i en aktivitet. Og de er i det hele taget gode til at hjælpe nye 4Here, så de føler sig velkomne,” siger Anne Marie.

Stort tillykke med legatet til alle fire piger.

Vil du være frivillig i 4H?

Har du også fået lyst til at være frivillig i 4H? Så kan du finde 4H klubberne her og kontakte klubbens formand for at høre nærmere. Vi har altid brug for seje frivillige, ligesom pigerne i Aktivitetsgårdens Ungeudvalg.