Ny sekretariatsleder i 4H er fundet

17. januar 2023

En organisationsændring i fællessekretariatet LandboUngdom og 4H betyder at de to organisationer nu bliver organiseret under hver deres sekretariat med hver deres sekretariatsleder. 

4H kan nu med glæde præsentere, hvem der fremadrettet skal sidde i stillingen i 4H sekretariatet. Fra den 1. februar tiltræder Sarah Andersen, som sekretariatsleder i 4H på fælleskontoret i Skejby. 

"Jeg glæder mig til at starte i stillingen som sekretariatsleder for 4H, fordi jeg synes at 4Hs værdier og målsætninger giver rigtig god mening og matcher det jeg tror på og brænder for.

Jeg oplever 4H som en forening, der er stærkt funderet og drevet af engagerede frivillige kræfter med et stort hjerte for 4H. Samtidig ser jeg også en forening, der i de kommende år kommer til at konkurrere med andre foreninger om vores børn og unges tid og engagement. Jeg tror derfor, at vi skal være rigtig gode til at blive ved med at nytænke og udvikle foreningen og foreningens tilbud, så vi forbliver attraktive både på landet og i byen. 
Jeg ser frem til at møde medlemmer og frivillige, og til at få del i deres fortællinger om hvorfor 4H er en forening, som formår at skabe engagement, glæde og fælleskaber i hele landet – og høre hvordan de drømmer om at 4H skal se ud i fremtiden," siger Sarah Andersen.  

Kort fra formanden
"Jeg glæder mig meget til at byde Sarah velkommen. Hun kommer ind i vores organisation med en stor viden, erfaring og ikke mindst en rigtig god energi. En af de ting, jeg gerne vil fremhæve er, at Sarah kommer med stor erfaring med frivillige, som vi også glæder os til byde velkommen. 


Vi går en tid i møde, hvor forandring kommer til at være en del af vores forening. 4H har været i Danmark i mange år, og vi skal være her i mange år endnu. Derfor er det vigtigt, at vi forbliver attraktive for børn, unge og deres forældre i Danmark," siger Henrik Dalum, formand i 4H. 

Kort om 4Hs nye sekretariatsleder
Sarah er uddannet cand.mag. i psykologi og kultur -og sprogmødestudier fra Roskilde Universitet, og har flere års erfaring fra både NGO'er og kommunalt regi, hvor hun også har arbejdet med organisationsudvikling og tæt sammen med frivillige.