4Hs formand genvalgt på inspirerende landsmøde

07. april 2018

Henrik Dalum fortsætter som 4Hs formand, efter han blev genvalgt til posten på landsmødet, der havde mere aktivitet og flere deltagere end sædvanligt.

32-årige Henrik Dalum er ikke færdig med at styre og udvikle 4H. Derfor valgte han at genopstille til sin tredje periode som formand, og uden modkandidat blev han valgt til formandsposten på organisationens landsmøde på Dalum Landbrugsskole lørdag den 7. april.

”Jeg er rigtig glad for den tillid, man igen har vist mig. Jeg værdsætter virkelig den støtte, jeg har fået de seneste år og også fik i dag,” siger Henrik Dalum, der noget bevæget takkede landsmødet for at have valgt ham.

”Hvis jeg havde haft mascara på, så havde den løbet,” fortæller han.

Vil tage arbejdshandskerne på

Henrik Dalum blev valgt for en toårig periode, og han har ikke tænkt sig at spilde tiden.

”Vi er i gang med et meget spændende strategiarbejde, og der venter endnu et travlt år, for vi har mange ting i gang. Men jeg er klar til at tage arbejdshandskerne på,” siger Henrik Dalum og fortsætter:

”4H vil fortsætte med have fokus på vores kerneområder, der er dyr, natur og mad. Vi skal have flere aktiviteter spredt over hele landet, vi skal have flere klubber, og vi skal gøre det nemmere og mere attraktivt at være både klub og medlem i 4H.”

4Hs landsmøde havde i år 85 deltagere, hvilket er betydeligt flere end de normalt cirka 50 personer, der plejer at være med. Æren tilskrives, at landsmødet i år blev ”piftet op” med workshops, hvor klubberne inspirerede hinanden.

 

Henrik Dalum (yderst til venstre) og den nye ledelse i 4H Danmark bestående af Jesper Ingleby, Tina Ingleby (suppleant), Maiken Sødergreen Hansen, Ninna Bojesen, Rene Lauritsen, Stephenie Nielsen (suppleant), Lene Toftebæk og Nicolai Olsen.