Anna er 4H'er fordi...

17. januar 2023

Jeg hedder Anna og jeg er 14 år gammel. Til dagligt går jeg i 8. klasse og bor i Aars. Min fritid bruger jeg rigtig meget på Aars Gården 4H, hvor jeg har været med i fire år. 

Hvorfor er du med i 4H?

"Til at starte med var det meget fordi jeg kunne få lov til at være sammen med hestene, men så fik jeg en masse gode venner. Det er virkelig en rar følelse at komme derud, og jeg glædede mig hver uge til at komme hen til gården. Både til at være sammen med hestene, men også til at få en masse nye venner og være sammen med dem," siger Anna.

Hvad er det sjoveste ved at være med i 4H? 

"Alle de oplevelser man får, og der sker altid noget nyt. Jeg har aldrig redet før, jeg startede i 4H, så jeg har ligesom lært alting der. Så har vi lært noget af hinanden, og er også gode til at hjælpe hinanden. Det er virkelig fedt at få lov til at være med til noget nyt og at øve sig op til det. Det er virkelig spændende," fortæller Anna.

Hvad ville du sige, hvis nogen overvejede at være med i 4H? 

"Det skal man da bare gøre. Det er en god mulighed, som jeg ikke synes man får andre steder. Det findes ikke rigtig andre steder, man kan godt gå til ridning, men her er der sådan lidt mere hygge i det," afslutter Anna