3 dage med Madskoler er åben for tilmelding

12. september 2023

3 dage med Madskoler er åben for tilmelding

Efter en succesfuld sommer med Madskoler er vi klar til at gentage successen i efterårsferien.

I 3 dage med Madskoler slår frivillige igen dørene op til køkkenerne og byder dygtige børn velkomne til at bage, koge og stege løs. Børnene bliver dygtigere for hver dag, mens de udfordrer deres madmod og får nye venskaber. 

Henover de tre dage bliver børnene ført igennem en verden af mad, hvor de selv får hænderne i bolledejen. Der er er udvalgt tre råvarer, som vil være i fokus hver sin dag: fuldkorn, æg og kartoffel. Disse tre råvarer er nogle af de vigtigste grundsten i en sund og varieret nordisk kost, og samtidig er det ofte nogle råvarer, som børnene er trygge ved. 

Du kan læse meget mere om 3 dage med Madskoler og tilmelde dit barn her.

 

Bliv frivillig

Kan du lide at lave mad, lære fra dig og være sammen med børn? Så er det en oplagt mulighed at blive frivillig instruktør på Madskoler.

For mange, der kunne tænke sig at prøve kræfter som madskoleinstruktør, er det lettest at starte med 3 dage med Madskoler. Dels er det 3 dage i stedet for 5 og dels er der mindre undervisning og meget mere fokus på madlavning. Det gør det til et meget overskueligt format, som rigtig mange instruktører deltager i år efter år.

Er det noget for dig? Læs mere her.