4Here på glat is

14. januar 2020

5 4H-klubber slog pjalterne sammen og arrangerede en tur i skøjtehallen. Det blev en til en rigtig god formiddag, der gav smil på læberne og øget sammenhold på tværs i 4H.

Når man diskuterer med sin ven, hustru, søn eller lignende, er det ikke så godt at komme på glat is. Skal man derimod have det vildt sjovt en søndag formiddag, så er glat is lige præcis, hvad man har brug for.

Søndag den 12. januar afholdt fem 4H-klubber i Område Syd deres årlige skøjtetur i Sport & Event Park Esbjerg, og hele 120 medlemmer og familiemedlemmer spændte skøjterne på fødderne og bevægede sig ud på isen.

En af deltagerne var Louise Sommer, der skøjtede af sted med sine børn Caya på 9 år og Nellie på 7 år.

”Det er første gang, vi var med på 4H-skøjtetur, og jeg synes, det var rigtig hyggeligt,” fortæller Louise, hvis døtre til daglig er med på et madlavningshold i Lunde, Outrup-Henne 4H.

”De skulle lige i gang på skøjterne, men da det først kørte, ville de ikke stoppe igen. Det var en god formiddag, og det er hyggeligt, vi kan gøre det sammen med andre klubber.”

 

Sammenhold på tværs af klubber

Det var klubberne Kvong 4H, Horne 4H, Næsbjerg 4H, Alslev og Omegns 4H og Lunde, Outrup-Henne 4H, der var gået sammen om arrangementet. Arrangør-depechen går på skift, og den var i år kommet til Næsbjerg 4H og Britta Gregersen.

”Det var en dejlig dag, hvor familier tog hinanden i hænderne og havde det sjovt,” fortæller arrangør Britta Gregersen.

De fem klubber er om sommeren sammen om at arrangere dyrskue.

”Det har stor værdi, at vi mødes på tværs og hjælper hinanden. Vi skal stå sammen, hvis vi skal få flere medlemmer og overleve som organisation,” siger Britta Gregersen.

4Hs aktiviteter er generelt inden for natur, dyr og mad, og du kan finde en 4H-klub tæt på dig lige her.

Annoncer