10-års jubilæum og genvalgt til formandsposten i 4H Danmark

26. marts 2022

10-års jubilæum og genvalgt til formandsposten i 4H Danmark

36-årige Henrik Dalum fortsætter som formand for børne- og ungdomsorganisationen 4H, efter han blev genvalgt til posten på årets landsmøde på Dalum Landbrugsskole.

I året hvor, hvor Henrik Dalum har 10-års jubilæum, blev han i dag den 26. marts genvalgt til formandsposten uden modkandidat. Han kan nu se frem til sin femte valgperiode i spidsen for børne- og ungdomsorganisationen, der fokuserer på natur, dyr og mad.

”En af de ting, som jeg aldrig har fortrudt, er min tid i 4H. Jeg elsker at bruge min tid sammen med alle de frivillige i organisationen. Som barn var jeg ikke interesseret i aktiviteter som fodbold, men i naturen og dyr. Og jeg brænder for, at der er en forening i Danmark, som tilbyder den slags fællesskab for alle børn,” sagde Henrik Dalum bl.a. i sin beretning.

”Jeg stiller op i dag, fordi jeg har mere at tilbyde 4H. Jeg brænder for fællesskabet – både det lokale og det nationale – og det motiverer mig til at blive ved,” sagde Henrik Dalum til salen, som klappede ham til formandsposten.  

Fællesskabet i fokus

Henrik Dalum er glad for opbakningen fra sit bagland, og anser fællesskabet på tværs af de cirka 50 4H-klubber, som et af de helt store fokuspunkter i sin kommende formandsperiode.

”Vi er på en rejse i 4H, hvor vi sammen skal styrke fællesskabet, så vi kan lave endnu flere aktiviteter for børn og unge,” siger Henrik Dalum.

Henrik Dalum er valgt til en to-årig periode.

 

Julie Bock Hansen er nyt medlem i 4Hs landsledelse. Julie kommer fra Slagelse 4H og har været aktiv i Madskoler siden 2017. Gitte Burgdorf Madsen blev genvalgt til 4Hs landsledelse. Jesper Ingleby modtog ikke genvalg og Ninna Bojesen blev valgt til 2. suppleant.