Slots Bjergby 4H

Velkommen til Slots Bjergby 4H!

Hos Slots Bjergby 4H er det vigtigt, at børn og unge får nogle fantastiske oplevelser sammen. Det gode fællesskab er i højsædet, og børnene får mulighed for at møde nye mennesker og få nye kammerater. De får også lov at prøve kræfter i praksis med vores mange hold, hvor de kan udfolde sig kreativt og være sammen.

  • Spirehold: På Spireholdet kan 4H-børnene prøve kræfter med både have, madlavning, kreativt værksted og aktivitet i naturen.

  • Hestehold: Vi har to hestehold, hvor såvel store som små 4H-børn bliver undervist både teoretisk og praktisk om håndtering af heste af vores dygtige instruktører. Der øves mønstring og afholdes en altid spændende striglekonkurrence som afslutning.

  • Æblemostdag: Her er der rig mulighed for at prøve at presse æbler til lækker frisk juice, være kreativ, hygge og lave mad ved bålet og hoppe i 4Hs super sjove hoppeborg. Dagen er for hele familien.

  • Kreativt hold: På det kreative hold kan 4H-børnene prøve kræfter med forskellige materialer og metoder. Holdet slutter selvfølgelig af med en fin fernisering for forældrene.

  • Julebagedag: En virkelig hyggelig dag, hvor 4H-børnene med forældre og søskende i fællesskab bager julekager og er kreative.

Vil du vide mere? Giv os et kald eller skriv en mail - du finder kontaktoplysningerne til venstre på siden.

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler?