Slaglille Bjernede 4H

Velkommen til Slaglille Bjernede 4H!

Hos Slaglille Bjernede elsker vi at lege og være kreative - både indenfor og udenfor. Vi tilbyder aktiviteter og ture for børn. Vi lægger vægt på kreativitet, natur, mad og dyr. Vi laver hvert år et forårs- og efterårsprogram, hvor vi tilbyder blandt andet kreative aktivitetshold (julegaveværksted, påske-, smykke- og kreahold) med alt lige fra maling på stof/glas/lys/træ o.l. - store og små perler - arbejde i træ, blandt andet brænde på træet - lave smykker - og alt andet hvad vi lige finder på. Vi har et dejligt stort indendørs aktivitetslokale med masser af materialer at arbejde med.

  • Vi laver både mad over bål i vores bålhytte og i vores store køkken indendørs. Vi afholder 2 madskoler i de første 2 uger af sommerferien - et i Sorø (Pedersborg skole) og et i Bjernede, hvor vores 4H klub ligger (7 km fra Sorø). Og så holder vi dyrskue i august eller september måned.
  • Et af vores største hold er årets sidste aktivitet hvert år - nemlig vores konfekt- og småkagebagningshold i starten af december. Vi har et super samarbejde med den lokale naturvejleder, der hjælper os med at kombinere læren om natur, dyr og bålmad. Hun har 4 forskellige slags bålpladser, så vi kan virkelig udfolde os der.
  • Vi har taget første skridt i forsøg på at oprette et E-sporthold og håber på sigt at kunne kombinere E-sport med sund mad og frisk luft. 

Få mere at vide - skriv en mail eller giv os et kald!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler?