Nordthy 4H

Velkommen til Nordthy 4H!

Nordthy 4H har åbent året rundt, hvor der er fokus på leg og læring. Størstedelen af vores aktiviteter er på vores 4H-gård hos Helle og Henrik Bojesen på Tråbakken 11 hvor vi har både hunde, kaniner, katte og heste. Vi har vores ridelejr, som et et af årets højdepunkter. Hvert år er vi desuden med til dyrskue i Thisted. Og så har vi selvfølgelig vores madskole, hvor vi laver lækker mad.

Se vores program for 2021

 

  • 4H-Gård: Nordthy 4H har en fantastisk pony, som hedder Bella. Hun elsker at blive striglet og giver gerne en træk- eller ridetur. Hunden på gården hedder Tiggi, og så har vi både marsvin og kaniner. Vores gård er åben alle onsdage fra kl. 14.30 til 16.30. Vi laver mad over bål, rider på Bella, passer vores haver og meget mere.
  • Madskole: Madskolen arbejder for bedre madkultur. Her får børn og unge en større viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde, så børnene har lyst til at fortsætte det, de har lært, når Madskolen slutter. Og hvem ved - måske kommer de hjem med inspiration til forældrene.
  • Ridelejr: Hvert år har vi vores ridelejr, som er et af årets højdepunkter. Her får børnene mulighed for at komme helt tæt på vores pony og lære, hvordan man rider og passer hesten. Derudover kan man tage kæledyrskørekort til hest, kanin, kat og mange flere, hvis det har interesse. 

Vil du vide mere? Se vores program for 2021 eller kontakt os via mail eller telefon!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det dig, vi står og mangler?