Næsbjerg 4H

Velkommen til Næsbjerg 4H!

Hos Næsbjerg 4H får børnene oplevelser helt tæt på naturen. Vi har blandt andet vores haver, hvor børnene kan få jord under neglene og plante, pleje og så både grøntsager, rodfrugter og urter. Derudover har vi et madhold, hvor råvarerne omsættes til lækre madretter. Og så har vi vores hobbyhold, hvor vi klippe-klistrer og saver i træ. På vores dyrehold får børnene mulighed for at komme tæt på heste, hunde og kaniner - og hvis de vil, kan de endda lære at ride!

  • Haver: Næsbjerg 4H har sine helt egne haver, hvor børnene kan komme ud og luge i jorden. Her får de jord under i neglene, når de planter, plejer og sår diverse afgrøder. Udover at komme ud i den friske luft lærer de også en masse om, hvordan man begår sig i haven - og hygger med havens andre brugere.

  • Madhold: Vores madaktiviteter henvender sig til unge, der ønsker at forbedre deres færdigheder i et køkken. Niveauet er for alle og enhver, og her arbejder vi både med stegning og bagning. Vi bruger altid friske råvarer, og når holdet er slut, sætter vi os sammen og laver en hyggelig middag.

  • Hobbyhold: Træn den venstre hjernehalvdel - som medlem af 4H Næsbjerg har dit barn mulighed for at tilmelde dig vores hobbyhold, hvor vi både klippe-klistrer og tager i træværksted. Begge steder får børnene adgang til værktøjer under kyndig vejledning - og mulighed for at skabe alt, hvad hjertet begærer.

Giv os et kald eller skriv en mail, hvis du vil vide mere - vi er altid på udkig efter nye medlemmer.