Mern 4H

Velkommen til Mern 4H!

Hos Mern 4H kan familiens yngste få masser af lærerige oplevelser med både dyr, mad og hele familien. Vores aktivitetsprogram inkluderer blandt andet en lærerig madskole, hvor børnene kan gribe margreteskålen og bage en kage og vores dyrehold, hvor de kan lære at ride på hest og træne hunde. Derudover laver vi spændende familiearrangementer, hvor alle er inviteret.

  • Madskole: På vores madskole kan børnene lære at lave lækre retter. Vi sætter fokus på udenadslære og giver børnene værktøjer til selv at kunne lave nye madretter, der smager godt. De både at stege, koge, bage og pynte - en masse vigtige færdigheder, som de kan tage med hjem.
  • Dyrehold: Vores dyrehold introducerer børnene til naturens verden. Vi har dyrehold, hvor børnene har mulighed for at møde både små dyr som kaniner og hamstere til hold med heste, hunde og kalve. Her lærer børnene, hvordan dyrene lever, spiser og passes.
  • Hobbyhold: På vores hobbyhold får børnene mulighed for at træne deres kreative hjernehalvdel med håndarbejde. Her kan børnene vælge lige præcis den hobby, som de finder mest interessant. De kan eksempelvis lære at klippe-klistre eller male.

Skriv til os, hvis du vil høre mere om vores spændende hold.

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?