Hellevad 4H

Velkommen til Hellevad 4H!

Hos os har man mulighed for at deltage i et hav af spændende aktiviteter. Aktiviteterne er for børn og unge i alle aldre, og vi lægger vægt på at komme ud i naturen og lave en masse ting med hænderne. Vi har eksempelvis madhold, hvor vi bager op til jul. Derudover har vi fælleshaver og køkkenhaver, hvor vi sammen tager ud og luger i jorden. Og så har vi et kreativt værksted, hvor vi klippe-klistrer.

  • Madhold: På vores madhold får de mindste et stort indblik i madlavningskunsten. Vi tager dem med i køkkenet på en rejse gennem forskellige madkulturer, og så bruger vi de friske råvarer, som vi ofte henter fra vores egen køkkenhave, i madlavningen. Derudover lærer børnene om køkkenhygiejne og køkkenredskaber.
  • Køkkenhave: Hos Hellevad 4H har vi vores helt egen have, hvor børnene kan lærer at plane og gro. Haven er et vigtigt element i at lære dem om, hvordan maden kommer fra jord til bord. Her kan de plante alt fra kartofler og gulerødder til urter og agurker. Haven har åbent i sommerhalvåret.
  • Kreativt værksted: Vores kreative værksted er for dem, der elsker at se deres idéer blive ført ud i virkeligheden. Vi både klippe, tegner og klistrer - eksempelvis op til jul - mens vi hygger og snakker. Her er et fantastisk fællesskab, hvor alle lærer hinanden at kende, mens kreativiteten flyder rundt om bordet.

Har du nogle spørgsmål til Hellevad 4H? Du er altid velkommen til at kontakte os - informationerne finder du til venstre på siden!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?