Ejby-Glostrup 4H

 

Velkommen til Ejby-Glostrup 4H!

Vi elsker naturen! Hos Ejby-Glostrup er omdrejningspunktet for vores aktiviteter dyr, natur og mad. Vi har blandt andet naturhold, hvor vi tager på ture ud i naturen. Madskoler, hvor vi sammen lærer at lave mad i et køkken. Og dyrehold, hvor børnene kan komme helt tæt på heste og kaniner. Læs mere om, hvad vi laver, herunder:

  • Naturhold: På vores naturhold inviterer vi børnene uden for til en masse spændende aktiviteter. Vi tager ud i naturen og laver eksempelvis bål og eller ud i skoven for at kigge på dyr. Alt sammen for at gøre børnene klogere på vores jord, og alt det vi skal passe på.
  • Madskoler: På vores madskolehold bliver forældrene smidt ud, og børnene indtager 4H-køkkenet. Her har børnene mulighed for at blive klogere på mad og lære at lave simple retter, som de kan tage med hjem. Vi både bager, steger og koger de forskellige madretter, så børnene får nye færdigheder i køkkenet.
  • Dyrehold: Vores dyrehold er til de børn, der kunne tænke sig at komme tættere på dyr. Helt specifikt heste. Her kan man både lære at ride på heste, og hvordan man passer dem. Og så har vi også søde kaniner, som vi træner op til kaninhop.
  • Klubaftener: Udover hold afholder vi også arrangementer for hele familien. Til vores klubaftener er både mor og far inviteret med, hvor vi hygger os, spiser kage og spiller spil.

Vil du gerne høre mere om Ejby-Glostrup 4H? Giv os et kald eller skriv en mail!