Aalborg omegns 4H

Velkommen til Aalborg omegns 4H!

Hos Aalborg omegns 4H har børn og unge mulighed for at komme helt tæt på naturen. Fællesskabet er i højsædet, og de får en masse brugbar viden om natur, dyr og haver. Alle er inviteret, og vi har både aktiviteter for de helt små og de lidt større. Herunder kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

  • Haverne i Gistrup: Vi har i Gistrup cirka 15 haver, som passes af 4H-børn og familier. Mandag er fast have-dag, hvor haveinstruktørerne Birte og Frank også er tilstede. Nogen gange i løbet af hele ugen, når det er vækstsæson og høst.
  • Madhold: Hos Aalborg omegns 4H har vi et hav af madhold, som afholdes på skoler i området. Her bliver der kogt, stegt og bagt efter sunde og søde opskrifter. Og dertil lærer børnene en masse om mad, råvarer og god køkkenhygiejne.
  • Madskoler: På vores madskole bliver forældrene smidt ud af køkkenet, og børnene tager grydeskeen i egen hånd. De lærer at lave god, sund mad fra bunden, dyrker motion og kommer på ekskursion, hvor de ser fødevarer i kæden fra jord til bord hos en dansk jordbrugs- eller fødevarevirksomhed. Madskolen foregår i en uge i sommerferien. Tilmelding via madskoler.dk
  • Dyreskole: Anden uge i skolernes sommerferie hvert år afholder vi dyreskole. Børnene lærer en masse om pasning og pleje af forskellige dyr og laver sjove aktiviteter med dem. Udover det får de mulighed for at tage et kæledyrskørekort og drages afsted på spændende udflugter med hygge og leg.

Vil du vide mere om 4H i Aalborg og vores mange aktiviteter rundt omkring i byen? Skriv en mail til os eller se mere på vores Facebookside!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?