4H Østjylland - Fælleshaver i Egå

Har du styr på hvor gulerødderne kommer fra? Eller hvordan grønkål dyrkes? Elsker du at være ude og har du lyst til at få fingrene i jorden? Så er 4H Østjyllands fælleshaver i Egå lige noget for dig!

Vi har fræset et skønt stykke jord på Egå Ungdoms-Højskole, og tilbyder nu familier at leje et et lod af dette stykke. Der er plads til 8 familier i alt. For hver familie, skal ét barn være medlem af 4H Østjylland. Det koster 200 kr. i medlemskontingent og 50 kr. for leje af jorden. 

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer i forbindelse med COVID-19, derfor må der fx kun være maks 10 personer i haven ad gangen. Vi har redskaber til rådighed, som I har mulighed for at låne. Har I egne redskaber bedes I anvende dem, så vi undgår at skulle spritte redskaber af. I vil blive kontaktet, så snart I har tilmeldt jer fælleshaverne i Egå, så vi kan aftale nærmere, hvornår og hvordan I må tilgå fælleshaven.

Sted: Egå Ungdoms-Højskole, Eghøjvej 31, 8250 Egå

Tilmelding: tilmelding foregår på www.4h.dk – under aktiviteter. Er dit barn ikke allerede medlem af 4H Østjylland, skal du først melde dit barn ind og derefter tilmelde dig fælleshaverne. Det koster 250 kr. (200 kr. i kontingent til 4H Østjylland og 50 kr. for leje af jorden). 


Følg med i havens aktiviteter på vores Facebookside: 4H Østjyllands Fælleshaver i Egå

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte: Louise på lovo@seges.dk eller 92430613
 

Annoncer