RIDEHOLD LET ØVET - EFTERÅR 2024

TILMELDINGSFRIST 01.08.24 

Vi rider holdridning, hvor der undervises i grundridning, og der tages højde for rytternes niveau. Det skal være sjovt at lære at ride, så vi arbejder med en stille og rolig indlæring og hygger os, mens vi rider.  

Det er en forudsætning for at ride på et af holdene, at man har en forælder en anden hjælper med: 

Rytter og hjælper skal selv kunne hente ponyen fra folden og sadle den op, ligesom I skal kunne sadle af efter undervisning.  

Hvis rytteren har brug for at blive trukket i skridt, trav eller galop, skal forælder eller anden hjælper kunne dette. Husk ordentlige sko på til formålet. 

For at holde fast i den gode 4H ånd hjælper alle hinanden og tager del i de opgaver, der nu måtte være - inkl. forældre. 

Alle ryttere skal som hovedregel komme i god tid. Der kan være tilfælde, hvor ponyen, man rider, ikke går på det forrige hold, og her skal man klargøre og sadle op inden undervisning. Afbud eller andet forekommer. 

?Alle ryttere skal også afsætte tid efter undervisning, da man selv sadler af og ordner ponyen, hvis ikke den skal gå på holdet efter ens undervisning. 

 

LET ØVET:

Er jeg let øvet rytter: Du er tryg i at skridte og trave alene og har også prøvet at galopere - som minimum med hjælper. Du er klar til at lære øvelser på banen. 

Mål: Vi lærer at forfine signalerne til hesten, når vi skal lave øvelser på banen. Vi forstår principperne i den selvgående hest og får fornemmelsen af, at hesten lægger sig til på biddet.  

 

  • Mødetid i stalden – Du skal være klar til undervisning ca. kl. 16.45. Du får besked, inden undervisning, hvis du skal sadle op, så skal du være der ca. kl. 16.15. 

  • Man skal selv kunne hente og sadle ponyen op (eller have en forælder eller anden med til at hjælpe sig) 

  • Alle ryttere skal også afsætte tid efter undervisning, da man selv sadler af og ordner ponyen, hvis ikke den skal ride på holdet efter ens undervisning. 

Annoncer