Teestrup 4H - Juleridetur den 10. december 2022

Juleridning

Kom og vær med til at lave et flot juleoptog gennem Teestrup by d. 10. december kl. 11.00. Vi skal skridte fra 4H-gården til Henriettelund – enten på pony, i vogn (de yngste) eller til fods.

Medbring gerne forældre/bedsteforældre på denne hyggelige dag. Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn have en voksen, med hvis de vil ride, medmindre de er øvede og over 12 år. Øvet betyder man har prøvet at ride på vej med trafik før og man har redet mere end 1 år. De mindre børn får mulighed for at sidde i hestevognen noget af vejen.

 

Gården åbner kl. 9.00 denne dag for klargøring af ponyerne inden afgang kl. 11.00. Ponyerne skal pyntes med juletema. Efter endt tilmelding fordeler vi ponyerne, og der sendes besked ud om, hvilken ponyerne, du i samarbejde med andre fra gården, skal klargøre og have ansvar for på rideturen. Som altid, i den bedste 4H-ånd, deles vil om ponyerne og hjælper hinanden.

Efter juleridningen er der bankospil for børnene i klubhuset. Alle deltagere medbringer en gave til spillet til en værdi af 30 kr. Imens serveres der kaffe for forældre og bedsteforældre.