Dine muligheder som ung i 4H

Som Ung i 4H har du mulighed for både at gøre en forskel for dig selv og for andre. Ung i 4H er et stærkt fællesskab mellem unge 4H’ere og danner nye venskaber på tværs af landet - og resten af verden.

Tilbuddene i Ung i 4H er direkte målrettet 4H-medlemmer mellem 14-30 år.

Gør en forskel for børn

Som ung i 4H kan du være instruktør for børn inden for områderne natur, dyr og mad. Det kan for eksempel være Madskoler, dyrehold eller i en have.

Som instruktør for børn gør du en stor forskel for børnene, og du danner et helt specielt bånd til dem. Og den glæde, som børnene får ved at være sammen med dig kommer igen til dig. For gør du noget godt for andre, gør du også noget godt for dig selv.

Læs mere om, hvordan du bliver ung instruktør.

Oplev verden - og gør Europa mindre

Som ung i 4H kan du søge om at deltage i europæiske arrangementer, og mange danske 4H-medlemmer er blevet venner med unge fra andre europæiske lande. 4H Danmark er blandt andet en del af Nordisk Samorganisation (NSU) og Rural Youth Europe (RYE), som afholder seminarer, temauger og andet i de europæiske lande.

Fælles for armangerterne er, at du bliver klogere på dig selv og dine europæiske medborgere og dermed er med til at gøre Europa mindre.

Læs mere om at rejse med 4H.

Fællesskab på tværs i Danmark

Er du ung i en 4H-klub, bliver du en del af et landsdækkende fællesskab. Der er nemlig en god tradition for, at unge 4H'ere mødes på kryds og tværs til forskellige arrangementer. Det kan for eksempel vær Nordisk Lejr eller et juniorlederkursus.

Der er stor forskel på, hvad den enkelte 4H-klub tilbyder unge medlemmer, men der er altid plads til en ung frivillig, der vil gøre en forskel. Find 4H klub tæt på dig.

Ung i 4H på Facebook

Alt hvad der har med unge-aktiviteter at gøre bliver smidt på Facebook. Har du noget, du gerne vil dele med dine andre venner fra 4H - såsom fede aktiviteter i din klub, indbydelse til den sejeste skitur eller andet...? Så smid en besked til info@4h.dk eller skriv i messenger.

Vi ses på Ung i 4Hs Facebook-side.

Følg os på Facebook

Annoncer