Landsmøde 2023

Landsmøde 2023

Den 25. marts afholder 4H Landsmøde 2023 på Dalum Landbrugsskole, hvor demokratiet og fællesskabet bliver fejret. Kom med til 4Hs Landsmøde, hvor du kan gøre din indflydelse gældende og være med til at bestemme, hvem der skal sidde i landsledelsen.

Til 4Hs Landsmøde mødes medlemmer fra alle dele af landet for både at debattere, udveksle erfaringer samt styrke de sociale bånd. Landsmødet er en festdag, hvor vi fejrer fællesskabet og demokratiet, så du kan se frem til en dag  fuld af god energi og højt humør.

Alle medlemmer har mulighed for at opstille til landsledelsen. Kandidater til landsledelsen opfordres til at sende motivation til info@4h.dk senest torsdag den 2. marts. Motivationen vil blive udsendt sammen med resten af landsmødematerialet til de tilmeldte medlemmer fredag den 3. marts.

 

 

 

 

Program for dagen

Kl. 09.30         Ankomst, morgenkaffe/brød for alle

Kl. 10.00         Landsmødet starter

Dagsorden ifølge vedtægterne med blandt andet Landsledelsens beretning, orientering om årsregnskab, indkomne forslag og valg til landsledelsen

Kl. 12.00         Frokost

Kl. 12.45         Landsmødet fortsætter

Kl. 16.00         Landsmødet slutter

 

Tilmeld dig her senest den 11. marts 2023

Print invitation og program her

I år vil det igen være muligt at ankomme til Dalum allerede om fredagen den 24. marts, hvor ledelsen vil være vært for en uformel aften, hvor der er tid til snakke, deling af gode idéer og mulighed for at hygge med andre frivillige og gode venner fra 4H.

Aftenarrangementet varer fra 18.00 til ca. 22.30, hvor der vil blive serveret aftensmad klokken 18.00 samt snack og drikkevarer fra klokken 20.00 Læs mere om det praktiske her.