Ungeweekend bød på idéudvikling og lagkagelavning

Weekenden bød på et spændende program, da der blev afholdt 4H Ungeweekend for organisationens unge ildsjæle i alderen 15-25 år. Arrangementet blev afholdt på Køge Vandrehjem, hvor der blev diskuteret nye idéer og forandringer i 4H Ung.

Til Ungeweekend blev der både diskuteret og brainstorme, da otte unge, engagerede piger fra 4H-klubber landet over mødte op for at udvikle aktiviteter i 4H.

Her lavede de både et idé-træ, hvor rødderne på trænet symboliserede alle de idéer, de kunne finde på.

Og det blev til rigtig mange. De bedste idéer, som deltagerne mente gav mest værdi, voksede sig til 'saftige æbler' - altså konkrete idéer.

Her var der blandt andet tale om "4H Olympiske Lege" med Klubdyst, branding af 4H på Instagram, 4H-ambassadører, Hesteweekend og ture ud i naturen. Derudover diskuterede deltagerne, hvordan seniormedlemmer kan blive en større del af dyrskuerne.

Efter en hyggelig aftensmad med pizza og sodavand gik pigerne i gang med dagens sidste punkt – lagkage-lavning af en usædvanlig slags.

De lærte at lave lagkager med en skruetrækker i stedet for med piskeris, og ligeledes hvordan man laver flødeskum i en plastikpose.

Deltagere og arrangører havde en sjov weekend, der var med til at styrke fællesskabet på tværs af klubberne. 

Læs mere om at være ung i 4H.