Madskoler med til Madens Folkemøde 2019

Madskoler & 4H var med, da der i weekenden blev afholdt Madens Folkemøde på Engestofte Gods i Maribo på Lolland. Arrangementet bød på en ægte madfest med masser af spændende aktiviteter, hvor sunde fødevarer og kvalitetsråvarer var i fokus.

Madskolers bod trak børn til

Mere end 150 børn i alderen 8-12 år besøgte fredag og lørdag Madskolernes bod, hvor de havde mulighed for at prøve kræfter med den forfriskende opskrift ’Børnenes Cocktail’ som findes i Madbogen 2018.

De besøgende havde også mulighed for at vinde deres helt eget ’Madskole-kit’, hvis de deltog i en lille quiz, hvor de skulle bruge al deres viden om råvarer og fødevarer.

Med til at sætte det hele op var blandt andre 4H’s konsulenter og frivillige fra 4H Lolland, der hjalp børnene på vej og delte hæfter og madopskrifter ud til interesserede.

Første folkemøde af sin slag

Madens Folkemøde var sin første af sin slags og arrangeret af Food Organisation of Denmark med henblik på at skabe fokus på råvarer og bæredygtighed og dyrevelfærd.

Omkring 10.000 mennesker lagde i løbet af weekenden vejen forbi Madens Folkemøde, der også havde besøg af både Prinsesse Marie og politikere.