Bamseskue en stor succes i Mern 4H

Sommeren er fyldt med små succeshistorier fra 4H-klubberne i hele Danmark. Her får du én af dem fra Mern 4H på Sydsjælland.

Som afslutning på sæsonen inden sommerferien for "4H for de små" holdt Mern 4H bamseskue. Et bamseskue minder rigtig meget om et dyrskue - bare med bamser...

På dette billede laver børnene udstillerskilte, så deres bamser kunne blive præsenteret på den helt rigtige måde.

Arrangementet startede klokken 10, hvor bamserne skulle møde op til indsygning hos “bamsedyrlægen” for at se, om den kunne leve op til kravene for bamser på skue. Heldigvis slap alle bamser igennem.

Efter indsyning blev bamserne placereret på deres tildelte pladser. Både børn og bamser gjorde det rigtig flot, og børnene har helt sikkert en gloværdig dyrskuekarriere foran sig.

Her ses de tre glade deltagere: Christian på 6 år med hunden "Pivert", Sigrid på 5 år med hesten "Torden og Phillip på 5 år med sin Isbjørn "Ib".

Efter udstillingen af bamserne, gik de indmarch i ringen, som var et dejligt øjeblik for bamser, børn og gæster.

Bamserne og børnene skulle også til dommer, og her havde Mern 4H lånt Signe, som har stor erfaring som udstiller på dyrskue. Hun var en hård men retfærdig dommer, og børnene fik både diplom og medalje.

"Det var en rigtig god dag for børnene, og de var stolte. Det var super dejligt at opleve," fortæller Dorte Pihl, der er instruktør på 4H for de små i Mern 4H.