Ansøg om en plads på Verdensmålakademiet

Verdensmålsakademiet afholder i oktober og november et spændende uddannelsesforløb for unge med interesse for verdensmålene, som kunne tænke sig at blive ambassadører og lære andre om målene.

Er du ung i alderen 16-30 år og synes at Verdensmålene er super spændende, ønsker at sikre, at flere unge skal inddrages i arbejdet med at nå målene inden 2030 – og som har lyst til at lære at træne andre unge i at arbejde med målene?

Så opfordrer 4H dig til at søge om en plads på det første Verdensmålsakademi, som er udviklet og afholdes af DUF, Verdens Bedste Nyheder og Turborgfonten. Ansøgningsfristen er den 17. juni 2019. Læs ansøgningsopslaget på dette link

Verdensmålsakademiet er en miniuddannelse, hvor 25 unge i efteråret 2019 bliver undervist i bl.a. Verdensmålene, konstruktiv journalistik, formidling, retorik, ung-til-ung-metoder. Efterfølgende får alle deltagere lov til at træne og motivere andre unge i skoler, lokalområdet eller ungdomsorganisation, og til sidst kalde sig Verdenmålsambassadører.

For at kunne ansøge om at deltage på Verdensmålsakademiet skal du blot:

  • Være mellem 16-30 år
  • Være nysgerrig, have gåpåmod, tid og lyst til at undervise andre unge
  • Være frivillig i en forening eller aktiv på anden vis i det, du brænder for
  • Have mulighed for at deltage i begge akademigang: den 5.-6. oktober og 2.-3. november 2019
  • Have lyst til at blive en del af et stærkt fællesskab med andre Verdensmålsinteresserede unge

Send din ansøgning til: akademiet@worldsbestnews.org

Læs mere på Verdensmålsakademiets hjemmeside: https://verdensbedstenyheder.dk/akademi/