Kurser

Frekvensleder kursus

Der afholdes ikke Frekvensleder kursus i 2017

I 4H afholder vi kurser for både, børn, unge og voksne. Vi bruger kurserne til at klæde dig på til at blive en dygtig og engageret frivillig leder.

I 4H synes vi, at det er vigtigt for organisationen, at tilbyde kurser for jer unge. Det er vigtigt at uddanne unge frivillige, så vi også fremad klæder vores egne kommende ledere på og samtidigt giver dem en ekstra ballast, som de også kan bruge andre steder senere i livet. Frivilligt arbejde er rigtig godt på CV’et.

I mange år har vi uddannet unge under konceptet Juniorledere. Her øver de helt unge sig på at blive frivillige i 4H. I dag hedder vores Lederuddannelse i 4H - Frekvenslederkursus. Det er delt op i to moduler. Er Efterårskursus og et Multikursus.

 

 

 

 

 

Der afholdes ikke Efterårskursus i 2017

Efterårskursus:

Efterårskurset har en praktisk tilgang til det at lære, og indholdet tager udgangspunkt i at gøre og handle. Men det vigtigste er, at Efterårskurset er fyldt med fede oplevelser, sjove kursusledere og dygtige undervisere.

Her kan du møde 4H’ere fra hele landet på din egen alder, med samme interesser som dig selv.

Du vil få indsigt i, hvordan 4H fungerer, og du lærer at igangsætte aktiviteter.

Efterårskursus er for alle medlemmer af 4H fra 7. klasse og opefter.

Kurset afholdes altid på 4H’s eget kursuscenter Skovly i Ribe, og det foregår i skolernes efterårsferie.

Der afholdes ikke Multikursus i 2017

Multikursus

Formålet med Multikurserne er, at 4H’ere kan mødes til kursus på tværs af klubber, udveksle erfaringer, få inspiration og viden, samt dyrke det sociale fællesskab.

På Multikursus kan man vælge mellem seks meget forskellige, spændende og lærerige kurser.

Udover at deltage på selve kurset byder dagen også på erfaringsudveksling og videndeling med andre 4H’ere, samt oplæg fra deltagerne på 4Hs Efterårskursus.