Skive 4H

Velkommen til Skive 4H!

Hvem elsker ikke mad? Hos Skive 4H kan du melde dit barn til vores madskole, hvor han eller hun kan få en sjov uge sammen med andre børn og unge. Her lærer de at lave sund mad fra bunden med lækre råvarer. Derudover har vi masser af arrangementer med temaer inden for mad og natur - vi tager eksempelvis til dyrskuer og naturdage.

Skiveegnens 4H har tilknyttet det fantastiske sted Vinkel 4H-gård - se mere på Vinkel 4H-gårds Facebook-side.

  • Madskole: Til Skive 4H's madskoler bliver forældrene smidt ud af køkkenet, mens børn i alderen 8-12 år får lov til at prøve kræfter med madopskrifter i praksis. Her lærer de om råvarerne fra jord til bord og sund kost. Og så får de selvfølgelig en masse gode oplevelser med hinanden i køkkenet. Tilmeld dit barn madskoler på madskole.dk.
  • Mad og natur: I løbet af året afholder vi forskellige arrangementer med temaer inden for mad og natur. Det kan for eksempel være, at vi finder på at lave syltedag, bagedag eller kartoffeldag. Eller vi laver juleting og påskehygge op til højtiderne. Arrangementerne finder altid sted enten lørdag eller søndag i weekenden.
  • Dyrskuer og naturdage: Kom med til en masse sjove aktiviteter for børn og unge hos Skive Dyrskue. Her kan du være med til 4H Børnedyrskue, hvor der eksempelvis vil være mulighed for at deltage i mønstring af hund, heste og kalve og lave kaninhop. Og du kan udstille dit kæledyr, din cykel eller hobby. Kun fantasien sætter grænser.

Vil du høre mere om Skive 4H? Skriv eller ring til os - du finder flere informationer i menuen!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?