Hedeboernes 4H

Velkommen til Hedeboernes 4H!

Hos Hedeboernes 4H elsker vi sunde råvarer og lækker mad. Vi har masser af spændende aktiviteter, hvor vi sætter fokus på madlavning fra jord til bord. Her tager vi ud i naturen eller i haven og ser, hvor maden kommer fra, hvorefter vi tager hjem og køkkenet og tilbereder råvarerne og laver lækre retter i vores skolekøkken.

  • Madhold: På vores madhold får de mindste et stort indblik i madlavningskunsten. Vi tager dem med i køkkenet på en rejse gennem forskellige madkulturer, og så henter vi vores egne råvarer ude i naturen eller i haven, som vi bruger i madlavningen. Derudover lærer børnene om køkkenhygiejne og køkkenredskaber.
  • Køkkenhave: Hos Hedeboerne 4H har vi vores helt egen have, hvor børnene kan lærer at plane og gro. Haven er et vigtigt element i at lære dem om, hvordan maden kommer fra jord til bord. Her kan de plante alt fra kartofler og gulerødder til urter og agurker. Haven har åbent i sommerhalvåret

Vil du lære mere om Hedeboernes 4H? Giv os et kald!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler nu?