Als 4H

Velkommen til Als 4H!

Hos Als 4H får børene mulighed for at komme tæt på dyrene og naturen, når vi afholder et væld af spændende aktiviteter for hele familien. Vi har åben hver dag året rundt og alle er velkommen.

Vi er en 4H-gård, hvor børnene kan lære at lave et bål og passe en hest eller et andet dyr og dyrke sine egen gulerødder. Alt sammen i allerbedste 4H-ånd.

4H-gård: Als 4H er en 4H-gård med forskellige dyr, fx heste, geder, hunde, kaniner, høns og et æsel.  Gården er et sted, hvor vi arrangerer aktiviteter inden for dyr, mad og natur og hvor børnene kommer endnu tættere på dyrene. Her passer vi og plejer de forskellige dyr, samtidig med at vi lærer mere om dem.

Hestene: Børnene kommer stort set dagligt for at ride eller hygge med hesten. Rider på vores ridebane eller ride til vandet eller bare en lille tur. Vi har vores årligt ridelejr, hvor børnene lære forskellige discipliner og slutter af med et ridestævne.

4H Fælleshaver: Fra april og hen over sommeren har vi 4HHaver hvor børnene og forældre kan dyrke deres have med forskellige grønsager og urter. Vi vil lave forskellige ting med afgrøderne bl.a mad over bål. Vi vil besøge vores nye beboer bierne og bruge deres honning til forskellige ting.

Læs vores folder ved at klikke her.

Vi har løbende aktiviteter for hele familien. Se mere på vores facebookside Als 4H, Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os!

Vil du være frivillig? Vi vil altid gerne have flere frivillige til at hjælpe med vores hold som instruktør eller til enkeltaktiviteter med børnene. Det er helt uundværligt for at kunne udbyde vores hold til børn og unge. Måske er det lige dig, vi står og mangler?