Madskoler

Hvordan laver man lækker, sund og varieret mad, hvor kommer fødevarerne fra og hvorfor det er vigtigt at dyrke daglig motion? 

Ideen med Madskolerne er at give børn og unge viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde. 

Læs mere på Madskolernes egen hjemmeside www.madskoler.dk, hvor du også kan læse hvordan du tilmelder dig.

I forbindelse med Madskolerne i 2012, har vi fået lavet tre film, som fortæller lidt om hvad børnene får ud af at deltage, hvad de frivillige får ud af at deltage og hvad de pædagogiske assistent elever får ud af at deltage. Se filmene her.

Madskoler på Facebook

Følg med i nyheder om Madskolerne, se billeder og få inspiration til opskrifter på Madskolernes Facebook side. Gå ind på dette link og se mere: www.facebook.com/Madskoler


Vi håber at se dig på vores nye fanside. Her kan du følge med i nyheder, se billeder og få inspiration til opskrifter. Gå ind på Facebook og tryk "synes godt om", så du kan følge med i alle de spændende ting, der sker med Madskolerne.

Find siden her: http://www.facebook.dk/madskoler.

Etniske Madskoler

De Etniske Madskoler er for 8-12 årige børn af alle slags etnisk oprindelse – også dansk. De Etniske Madskoler tager afsæt i noget alle kender til og har behov for, nemlig at spise. 

På de Etniske Madskoler vil børnene, ligesom på de almindelige Madskoler, beskæftige sig med kost, ernæring, motion og livsstil. 

Herudover er formålet med de Etniske Madskoler at børnene:

- får viden om egen og andres madkulturer og madvaner.
- selv smager og tilbereder mad fra fremmede lande. 
- får et indblik i de danske råvarer, som også kan indgå i den etniske mad.
- har det sjovt
- møder nye legekammerater.

4H • Agro Food Park 15 • Skejby • 8200 Århus N • Tlf. 87 40 50 00 • Fax 87 40 50 10 • info@4H.dk • CVR 25854748