Madskoler på Facebook

Du kan nu finde Madskolerne på Facebook. Her kan du læse nærmere om Madskoler i dit område.

Få indflydelse nu!

Som noget nyt skal alle kommuner udarbejde en politik for folkeoplysning i kommunen. Det er de i gang med nu, og her kan du læse mere om, hvordan din klub/forening får indflydelse på politikken. Du kan finde info om konferencer, hvor du kan få mere at vide, og du kan downloade et inspirationsmateriale. Det er NU slaget skal slås for, hvordan din forenings fremtid bliver i din kommune.
Læs mere her: http://www.folkeoplysningspolitik.nu/

RYE Efterårsseminar

RYE efterårsseminar bliver i år arrangeret af 4H og LandboUngdom. Det foregår 1. -8. november 2014 i Ribe, Danmark. 

Læs mere her

Tilmelding til Nordisk Lejr

Nu er der åbent for tilmelding til Nordisk Lejr - hvor turen går til Nürmes i Finland. Du kan klikke dig videre til tilmeldingen her

Du kan læse meget mere om Nordisk Lejr og turen her

Har du ikke besluttet dig endnu, eller vil du gerne vide lidt mere om hvad NL er - så kunne temaweekenden med 4H Frekvens måske være noget. Læs mere om weekenden herunder

4H i "med rundt"

4H bliver i kommende weekend utrolig synlig for 75% af alle hustande i Danmark. Der kommer nemlig en artikel om 4H og madskolerne i omslaget "med rundt", som du sikkert allerede kender. Omslaget omdeles af PostDanmark.

Vil du læse artiklen allerede nu, så klik på linkene herunder:

Side 1
Side 2
Side 3

4H Frekvens inviterer til temaweekend

4H Frekvens inviterer alle unge til weekend med Nordisk Lejr som tema.

Læs hele indbydelsen her

4,6 millioner kroner fra Nordeafonden


4H igangsætter et nyt stort projekt under overskriften ’Fælleshaver i byen’. Nordea-fonden har støttet projektet med 4,6 millioner kroner, og allerede i 2015 vil børn i 11 danske byer få mulighed for at fordybe sig i havearbejdet. Frank Erichsen, bedre kendt som Bonderøven, kalder projektet fremragende.
 

Læs hele pressemeddelelsen her

Landmøde 2016

4Hs næste ordinære landsmøde afholdes den 30. april 2016.

Efter vedtagelse af nye vedtægter, vil landsmødet fremadrettet afholdes i april måned - der afholdes ikke landsmøde i 2015.

Information om tidspunkt, sted og andre detaljer vil blive offentliggjort på denne side ifølge vedtægterne.

Multikursus i 4H

Start 2015 med et 4H Multikursus og få inspiration til dit 4H arbejde. 4Hs kursusudvalg er klar med Multikursus 2015, hvor du kan vælge mellem 6 meget forskellige, spændende og lærerige kurser. Læs mere her.

OBS - Multikurset 2015 er desværre aflyst på grund af for få tilmeldte.

4H Landsmøde 2014

4H har afholdt Landsmøde lørdag den 15. november på Dalum Landbrugsskole ved Odense. 

4H har fået et nyt ansigt i ledelsen: Maiken Sødergreen Hansen. Desuden består ledelsen af Marieke van Straaten, Hans Kristian Madsen og Rene Mejer Lauritsen, der alle blev genvalgt, samt Frederik Kaae Kirk, Tina Dyrholm og formand Henrik Dalum, som ikke var på valg i år.

Læs mere her.

Du kan se masser af billeder fra dagen her.

 

Nyt 4H for dig

Så er der nyt 4H for dig på gaden. 4Hs Årsberetning er også udkommet.

4H uddanner unge ledere

I fem dage i løbet af skolernes efterårsferie, mødtes 20 unge fra hele landet til ”Efterårskursus” i 4H.

- I 4H synes vi, at det er vigtigt for organisationen, at vi tilbyder kurser for de unge. Det er vigtigt at uddanne de unge frivillige, så vi også fremad klæder vores egne kommende ledere på og samtidigt giver dem en ekstra ballast, som de også kan bruge andre steder senere i livet, fortæller 4Hs formand Henrik Dalum.

Læs mere her.

Se billeder i galleriet her.

4H giver børn sunde madvaner

Evalueringen af årets Madskoler, der laves af 4H med økonomisk hjælp fra Landbrug & Fødevarer og REMA 1000, er netop kommet. Den viser klart, at de 2.000 børn, som har deltaget på Madskolerne, er blevet mere bevidste om mad og sundhed. 

Læs mere her

Efterårskursus 2014

- en del af lederuddannelsen i 4H

Går du i 7. klasse eller derover - og vil du gerne lære mere, møde andre unge i 4H og gøre en indsats i din klub - så tilmeld dig Efterårskurset.

Du skal tilmelde dig via din klubformand - læs mere om kurset her

Årsnåle 2014

Det er ved at være tid til at bestille årsnåle. Alle lokalformænd har fået tilsendt en mail med oplysninger og bestillingsblanket. 

Blanketten kan også hentes her på siden - du skal logge dig på intranettet og slå op under "Ting du kan købe"

Hent bestillingsblanketten her

Nyt medlemsblad

Her kan du læse 4H for dig i vores splinternye og tabletvenlige e-medlemsblad. Vi har glædet os til at dele det med jer.

Læs det her

Velkommen til Madskoler 2014

I vores helt nye film, kan du se en stribe af de lækre retter, som Madskolerne i 2014 laver. Herudover fortæller REMA 1000´s hus-kok Per Thøstesen omkring børn og madlavning. Madskolernes projektkoordinator, Line Damsgaard, fortæller også om Madskoler, og hvad Madskolerne indeholder. Vi håber, at den kan få en masse madglade børn på Madskoler i sommerens løb! God fornøjelse!

Nu er der 126 Madskoler på landsplan

Der er nu planlagt 126 Madskoler i løbet af sommeren 2014. Det betyder, at endnu flere børn og unge kan få en sjov oplevelse og lære om kost og motion i deres sommerferie. Læs mere her.

4H • Agro Food Park 15 • Skejby • 8200 Århus N • Tlf. 87 40 50 00 • Fax 87 40 50 10 • info@4H.dk • CVR 25854748